Hele Øst​jyllands murerfirma - Vi murer fra Århus til Randers!

Hos Murermester Jens Ole Pedersen har vores murerer mange års erfaring med langt de fleste typer mureropgaver. Vi laver mureropgaver i hele Østjylland, da alle vores kunder er spredt fra Århus til Randers.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små – til gengæld går vi op i en høj kvalitet i vores murerarbejde og altid en god service til dig som kunde.

En stolt murer

Hos Murermester Jens Ole Pedersen A/S er vi stolte af vores fag og det er vigtigt for os at vores kunder ved det!Derfor lægger vi vægt på at vi også bruger den nødvendige tid på at informere vores kunder om vores arbejde, således bliver fælles forventninger afstemt ift. opgaven. God planlægning og en afstemning af forventninger er vigtige forudsætninger for et tilfredsstillende resultat.​

Vores mureropgaver

Vi laver både de større mureropgaver som murede køkkener, lægning af klinkegulve, muring af granitgulv m.m. men også mindre opgaver som opsætning af klinker på badeværelse, pudsning af vægge og sokkel reparation.


Bor du i Randers eller Århus, så ring til din lokale murer - Murermester Jens Ole Pedersen A/S

Kontakt os

For spørgsmål vedr. byggeopgave eller et gratis og uforpligtende tilbud - ring på tlf.: 28 40 94 06, eller udfyld denne formular:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester Jens Ole Pedersen ApS

​Mosevej 14

8940 Randers SV

CVR: 10644844

Kontakt

Vi er medlem af